Saturday, November 12, 2011

Snelle en makkelijke tips voor blackjack.

Als je nog niet zo heel geoefend bent in het gokken, of je nu online speelt of niet, dan is het beter om niet direct te beginnen met de moeilijke spellen, maar eerst de makkelijke te proberen. Een makkelijk spel is blackjack.

Spellen zoals poker zijn moeilijk, omdat spelers veel moeten leren en onthouden voordat ze kunnen spelen. En het duurt lang voordat je eens een keer wint. Aan de ander kant, gokspellen zoals blackjack worden gezien als makkelijk, omdat de regels duidelijk zijn en je niet veel hoeft te onthouden.

Praktische tips voor het spelen van blackjack.

Hoewel blackjack geen moeilijk spel is en er genoeg tips bestaan, is dat geen garantie voor winst. Het helpt je wel de kans op winst te vergroten, maar er komt altijd ook nog een stukje geluk bij kijken. Maar je zult in elk geval geen beginnersfouten begaan als je de tips opvolgt.

Blackjack tip #1: 21 is het belangrijkste getal.

In het echte leven is het belangrijkste nummer 112 als je hulp nodig hebt. Maar bij blackjack draait het allemaal om het nummer 21. De term blackjack wil zeggen dat je een zwarte boer (tegenwoordig mag het ook een rode boer zijn) en een aas hebt, want samen vormen die 21 punten.

Maar laten we stellen dat je niet zoveel geluk hebt en twee ander kaarten krijgt, wat natuurlijk goed mogelijk is. Dan is het belangrijk om de waarden van de kaarten te weten. Gezichtskaarten zoals de boer, koning en koningin zijn alle 10 punten. De aas kan zowel 1 als 11 punten zijn. Dus een koning en een aas is ook 21 punten, maar geen blackjack.

Blackjack tip #2: inzetten op jouw kaarten of de zijne?

Voordat je blackjack gaat spelen, zal de dealer je vragen om in te zetten. Dit kun je doen in het daarvoor bestemde van op de speeltafel.

Stel dat je het gevoel hebt dat je een stel goede kaarten in je hand hebt. In dat geval heb je de optie om te dubbelen, je verdubbelt dan je originele inzet. Daarna mag je nog maar één kaart trekken als jij je hand nog wat wilt versterken.

Tip: Leer Kaarten tellen

Of stel dat je bij de eerste twee kaarten twee dezelfde krijgt, bijvoorbeeld twee vijven. In dat geval mag je deze twee kaarten splitsen en er twee aparte handen van maken. Je speelt de vijven dus apart, maar je moet wel evenveel inzetten voor beide handen. Als je twee azen krijgt, dan mag je nog maar één kaart trekken.

No comments:

Post a Comment